Heb je vragen?
Laat het me weten!
Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onderstaand formulier gebruiken of bellen/ appen naar: 06-25395595.
Stuur mij een bericht

voorachter
mailtel
Vind je het leuk om 1 keer in de maand mijn nieuws en inspirerende tips te ontvangen?
Contact
T 06 253 955 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 52087123
BTW NL850294381B01
 

Charissa Duarte Coelho, Area Manager bij Givenchy/ Kenzo

“Ondanks mijn Portugese achtergrond ben ik helaas nooit met de Portugese taal opgevoed. Hierdoor worstelde ik met het communiceren met mijn familie in Portugal en daarom vond ik het hoog tijd om daar verandering in te brengen.
Voordat ik les had, dacht ik dat het me nooit zou lukken om mijzelf wegwijs te maken in de Portugese taal, maar sinds de Portugese lessen bij Elzelien, wordt het mij iedere les duidelijker en wordt het steeds gemakkelijker om een goede zinsopbouw te creëren. Elzelien is een zeer prettige docent en legt met veel geduld alles duidelijk uit. Dus worstel jij ook met het creëren van correcte Portugese zinnen of ben jij geïnteresseerd in de Portugese taal? Dan zou ik zeggen: Neem nu contact op met Elzelien en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn! Je zult er geen spijt van krijgen!”
© '21 - DaMota | Veelgestelde vragen | Voorwaarden | Proclaimer | Realisatie Qarpa Solutions
DaMota is onderdeel van V.O.F. Motablo